طرز تهیه ی پودینگ

طرز تهیه ی پودینگ برای دسر، شجره نامه ای طولانی دارد که قدمت آن به قرن ها باز می گردد. دسر قابل توجهی است، بیشتر گرم اما سرد نیز است.

در حقیقت، اصطلاح پودینگ بستگی به مکان زندگی شما به معنای چیزهای مختلف است. در انگلستان، پودینگ کاملا فراتر رفته و معنای جدیدی پیدا کرده، در حالی که در امریکا، به یک دسر برپایه ی شیر و تخم مرغ  یا یک دسرکرمی مانند، اشاره دارد که آن را به عنوان custard (کاستِرد، یکجورفرنی) یا مانند آن در نظر می گیرند.

پودینگ سنتی گرما دیده و مناسب فصل زمستان است، به ویژه برای رویدادهای تعطیل. این مقاله بر روی دو پودینگ ساده تمرکز دارد تا بتوانید کار خود را شروع کرده و سپس به بسیاری از دستور العمل های دیگر برسید. 

مواد لازم

پودینگ امریکایی برای 6 نفر
نصف فنجان شکر
قاشق نمک (مقدارکم)
3 فنجان (720 میلی لیتر) شیر بدون چربی
1 قاشق چای خوری (5 میلی لیتر) عصاره وانیل
6 اونس (170 گرم) چیپس شکلات نیمه شیرین یا تلخ یا شکلات خردشده (اختیاری)
یا 30 گرم نشاسته ی ذرت یا 2 زرده بزرگ تخم مرغ

مراحل تهیه

مرحله اول

1- از این روش برای تهیه ی پودینگ امریکایی سرد استفاده کنید. پودینگ هنوز هم در بسیاری از انواع مختلف مصرف می شود، اما مردم ایالات متحده امریکا این اصطلاح را به معنی دسر سرد و فرنی مانند ، ساده کرده اند. این دستور العمل به ساده ترین شکل ممکن است بدون آنکه آسیبی به مزه ی آن بزند، اما اگر تصمیم به کشف تغییرات در بافت یا عطر و مزه ی آن گرفتید، ده ها روش جایگزین وجود دارد.

این دستور العمل  را می توان با یا بدون شکلات آب شده تهیه کرد. اگر تصمیم دارید از شکلات بگذرید، می توانید عصاره وانیل را به میزان 2 قاشق چای خوری (10 میلی لیتر) برای ایجاد طعم قوی تر بالا ببرید.

برای خنک شدن و غلیظ شدن این پودینگ حداقل یک ساعت زمان لازم است. اگر قصد دارید که آن را به عنوان دسر میل کنید، دست کم  چهار ساعت پیشنهاد می شود، زیرا در مدل های مختلف پودینگ می تواند این زمان طولانی تر شود.

مرحله دوم

2- تصمیم بگیرید که آیا از نشاسته ی ذرت استفاده می کنید یا زرده ی تخم مرغ. برای غلیظ کردن پودینگ فقط به یکی از این مواد نیاز دارید.

استفاده از نشاسته ی ذرت آسان است و گزینه ای عالی برای سرآشپزهای مبتدی یا فشرده زمان است. زرده ی تخم مرغ در صورتی که زیاد پخته شود می تواند یک پودینگ را خراب کند، اما بافت محکم تری به همراه خواهد داشت. هر دو روش در این بخش توضیح داده شده است.

 

طرز تهیه ی پودینگ

مرحله سوم

3- شکر، نمک و نشاسته ی ذرت را با هم مخلوط کنید. از یک قابلمه استفاده کنید، اما فعلا آن را روی حرارت نگذارید.

نصف فنجان (100 گرم) شکر و نمک (یک نوک انگشت) را با هم ترکیب کنید. اگر ازنشاسته ی ذرت استفاده می کنید، این مقدار را نیز مخلوط کنید. اگر همزن (ویسک) دارید از آن استفاده کنید، زیرا در مرحله ی بعد سودمند خواهد بود.
نشاسته ی ذرت به عنوان "آرد ذرت" در خارج از امریکا فروخته می شود ولی شما به دنبال نشاسته ی خالص، یک پودر سفید تقریبا بی مزه هستید.

مرحله چهارم

4- به آرامی در شیر با همزن (ویسک) هم بزنید. برای جلوگیری از تشکیل توده ها، تقریبا    فنجان (60 میلی لیتر) شیر را در یک جریان نازک به آن اضافه کنید و آن را با مواد خشک هم بزنید. هنگامی که این مخلوط فاقد توده ای است، باقیمانده ی شیر (660 میلی لیتر) را بریزید و تا زمانی که مخلوط روان شود، هم بزنید.
اگر مخلوط کن یا همزن برقی دارید، می توانید این ترکیب را تا زمانی که یکدست شود هم بزنید.

مرحله پنجم

5- زرده های تخم مرغ را در یک کاسه ی جداگانه هم بزنید. اگر از دو زرده ی تخم مرغ استفاده می کنید، آنها را از سفیده ی تخم مرغ جدا کنید، سپس به مدت 30 تا 60 ثانیه در یک کاسه ی بزرگ هم بزنید.
به یاد داشته باشید در صورت استفاده از نشاسته ی ذرت نیاز به زرده ی تخم مرغ ندارید.

مرحله ششم

6- به آرامی حرارت دهید تا بجوشد و سپس شکلات را اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط ​​ روی اجاق گاز گرم کنید. برای جلوگیری از تشکیل پوسته یا سوختن شیر، گاهی اوقات طرفین ظرف را نیزهم بزنید. بعد از گذشت تقریبا ده دقیقه، این مخلوط باید به اندازه کافی غلیظ باشد تا قسمت پشت قاشق همزن شما را بپوشاند. اگر می خواهید 6 اونس (170 گرم) شکلات را اضافه کنید، این کار را انجام دهید و همچنان حرارت دهید و تا زمانی که روان شود هم بزنید. در این صورت، مرحله بعدی را ادامه دهید.

مرحله هفتم

7- بسته به دستور العمل، گرما را ادامه دهید. این مرحله بستگی به نوع غلظتی که شما می خواهید دارد:
اگر از نشاسته ی ذرت استفاده می کنید، همچنان گرما و هم زدن را تا جوش آمدن ادامه دهید. گرما را به مدت دو یا سه دقیقه یا تا زمانی که کمی غلیظ شود کاهش دهید، سپس از روی حرارت بردارید.

اگر از زرده ی تخم مرغ استفاده می کنید،

شیر را یک بار غلیظ شده از روی حرارت بردارید، سپس آن را در یک جریان بسیار نازک به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مرتبا هم بزنید. اگر بیش از حد مخلوط گرم را اضافه کنید یا از هم زدن دست بکشید، تخم مرغ پخته می شود - و هیچ کس نمی خواهد تخم مرغ های خرد شده را در دسر بخورد. پس از ترکیب همه ی مواد، آنها را به قابلمه برگردانید و گرم کنید تا غلیظ شوند اما اجازه ندهید که جوش بیاید.

مرحله هشتم

8- گرما را قطع کرده و با وانیل هم بزنید. 1 قاشق چای خوری (5 میلی لیتر) عصاره وانیل طعمی دلپذیر به آن اضافه می کند، خواه از شکلات استفاده می کنید یا نه. آن را به خوبی هم بزنید، زیرا هنوز داغ است و هم زدن از ایجاد پوسته و درست حل نشدن آن، جلوگیری می کند.

مرحله نهم

9- بگذارید خنک شود. پودینگ را درون یک کاسه بزرگ یا در ظرف های کوچک بریزید. به مدت یک تا سه ساعت بگذارید تا خنک شود. آن را در یخچال نگه دارید تا آماده شود، نوش جان.

 

 

 

طرز تهیه ی پودینگ

 

 

طرز تهیه ی پودینگ شکلاتی بدون قند

این کرم پودینگ شکلاتی تلخ، آسان و زود آماده می شود. افزون بر این به مواد کمی نیاز دارد: پودر کاکائو بدون قند، شیر،Stevia  (استیویه، stēvēə) یک شیرین کننده ی گیاهی است که کالری ندارد، نشاسته ی ذرت. همه ی این مواد طبیعی هستند.
افزون بر این، این کرم شکلات تلخ منبع عالی کلسیم، پتاسیم و منیزیم است. بدون قند، این یک دسرعالی برای افراد دیابتی و البته افرادی که روی وزن خود حساسیت دارند، است.

پیش بند خود را بردارید و آشپزی را شروع کنید.

مشخصات پودینگ شکلاتی بدون قند

دسر فرانسوی

برای 4 نفر | زمان آماده سازی: 2 دقیقه | زمان پخت: 5 دقیقه | زمان منفعل 2 ساعت

مواد

پودر کاکائو بدون قند       30 گرم
شیر یا شیر سویا             2/1 لیتر
نشاسته ذرت                 30 گرم
Stevia(استیویه)          15-30 گرم

دستورالعمل ها طرز تهیه ی پودینگ

-1تمام مواد تشکیل دهنده به جز استیویه را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید.

2- آن را بر روی شعله ی ملایم، ​​گرم کنید و در کل فرایند هم بزنید تا به قوام و یک بافت نرم برسید (می توانید منتظر بمانید تا اولین حباب را ببینید).
3- استیویه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید (البته استیویه ای که شما خودتان پرورش داده اید و طبیعی است با استیویه ای که خریداری می کنید متفاوت است).
4- بگذارید حدود 2 ساعت در یخچال بماند.
5- برای اضافه کردن طعم اضافی، می توانید مقداری فندق، گردو یا حتی پودر نارگیل روی آن بپاشید.

آماده شد، نوش جانتان.

 

پیشنهاد ما

این است که خودتان آن را آماده کنید ولی اگر نخواستید، همان طوری که می دانید آماده ی آن نیز وجود دارد.

خوبی پودینگ این است که با توجه به مواد تشکیل دهنده و طعم های مختلف آن، می توانید هم درصبحانه وهم به عنوان یک دسر در وعده ی ناهار و شام یا حتی به عنوان یک میان وعده آن را میل کنید.

این پودینگ ها (دنت) در بسته های میان وعده ی ایپک نیز هستند البته شما می توانید، دنت را در پک های صبحانه، ناهار و شام نیز سفارش دهید.

بسته پذیرایی ایپک باکس

 

پک پذیرایی مراسم جشن تولد

طرز تهیه دسر تیرامیسو ایتالیایی

فروش بسته های پذیرایی در کرمانشاه

ی ,پودینگ ,یک ,هم ,تخم ,مرغ ,تخم مرغ ,هم بزنید ,آن را ,نشاسته ی ,ی ذرت ,مواد تشکیل دهنده

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه افسانه مووی از انگیزه به هدف سئو , طراحی وب سایت , طراحی وب ماهیــ . . معرفی کانال تلگرامی فروشندگان تندر بلاگ تجهیزات آشپزخانه صنعتی آکادمی VIP زبان تهران سنتر زعفرانیه وبلاگ ساری